Start met actief fietsen

Leer in 4 weken basisvaardigheden zoals remmen, schakelen, klimmen, dalen en bochtentechniek. Handig voor de ongeveer 70.000 Nederlanders die jaarlijks met wielrennen of mountainbiken beginnen. 

Wat is Start2Bike

Pas begonnen met mountainbiken of wielrennen? Start2Bike is een initiatief van wielersportbond NTFU. Onder begeleiding van een deskundige instructeur krijg je 4 trainingen van 3 uur. Na Start2Bike ga jij met een veilig en vertrouwd gevoel de weg op en heb je nieuwe fietsvrienden gemaakt!

Wat krijg je?

  • 4 trainingen van 3 uur
  • Les van deskundige en ervaren trainers
  • Train in een groep met gelijkgestemden
  • Word zelfverzekerder op je fiets

Waar is Start2Bike

Op een locatie (fietswinkel of fietsclub) bij jou in de buurt. Je hoeft meestal niet (ver) te reizen. Hier vind je alle startlocaties.

Start met fietsen

Tijdens 4 trainingen van ieder 3 uur schaaf je jouw techniek bij zodat je met een veilig en vertrouwd gevoel op pad kunt. Lees hier wat je leert tijdens de vier trainingen. 

Schrijf je in

Al meer dan 13.000 deelnemers gingen je voor en fietsen zelfverzekerd op de weg. Schrijf je in en schaaf je basistechniek bij en maak nieuwe fietsvrienden. 

Meer fietsbegeleiding

Conditietesten: meten is weten
Upvit

Conditietesten: meten is weten

Een conditietest geeft inzicht in de fysieke en deels mentale fitheid van de sporter. Inzicht in jouw conditie voor jouw prestaties op peil te houden of te blijven verbeteren. Met deze conditietesten kom je erachter hoe fit je bent en wat je hartslagzones zijn.

Lees meer »
Met hartslagtraining weet je precies wat je moet weten.
Jan-Lammert

2.0 Vitaal Coach

Doe een inspanningstest bij 2.0 Vitaal om inzicht te krijgen in jouw conditie. Sport in de juiste hartslagen. Met hartslagtraining weet je precies wat je moet weten. Je optimaliseert je inspanningen en laat elke minuut van elke trainingssessie tellen.

Lees meer »

Geef een reactie