Let’s go

MTB in Friesland

Mountainbiken door één van de grootste natuurgebieden van Nederland. In het Drents-Friese Wold is voor elke mountainbiker avontuur te beleven.

MTB in Friesland
"Mountainbiken in Friesland in het mooie natuurgebied Drents-Friese Wold. Het gebied ligt namelijk deels in de provincie Friesland en deels in Drenth".

Mountainbiken in Friesland

Ben jij een echte fietsliefhebber in hart en nieren? En vind je het leuk om continu nieuwe leuke plekjes te ontdekken? Kom dan eens naar mountainbiken in Friesland. Er zijn hier in deze provincie mooie fietsroutes uitgezet voor het mountainbiken.

1. MTB Drents-Friese Wold

Op de grens van Zuidwest Drenthe en Zuidoost Friesland ligt Nationaal Park het Drents-Fries-Wold. Dit prachtige natuurgebied vol hei, bos, grasland en stuifzand, leent zich goed voor recreatie en ontspanning. Niet alleen wandelaars en ruiters kunnen er terecht ook voor de mountainbiker is dit een prachtgebied om in rond te toeren. Helemaal met de 3 speciaal daarvoor aangelegde MTB routes rondom Appelscha.

2. Kaart MTB Friesland

Mountainbiken in Friesland in het mooie natuurgebied Drents-Friese Wold. Het gebied ligt namelijk deels in de provincie Friesland en deels in Drenthe. De blauwe MTB-route die je daar kunt rijden is in totaal zo’n 17 kilometer lang en goed te doen als beginnende mountainbiker.

MTB routes Drents-Friese Wold

MTB in Friesland delen:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Ontdek MTB-routes

Meer fietsen

De maximale hartslag wordt gebruikt om belangrijke gegevens zoals jouw omslagpunt en hartslagzones te berekenen.
Upvit

Maximale hartslag: train optimaal

De hoogst haalbare hartslag voor jou is je maximale hartslag. De maximale hartslag wordt gebruikt om belangrijke gegevens zoals jouw omslagpunt en hartslagzones te berekenen. De hoogte van je maximale hartslag zegt niets over je conditie.

Lees meer »
Met hartslagtraining weet je precies wat je moet weten.
Jan-Lammert

2.0 Vitaal Coach

Doe een inspanningstest bij 2.0 Vitaal om inzicht te krijgen in jouw conditie. Sport in de juiste hartslagen. Met hartslagtraining weet je precies wat je moet weten. Je optimaliseert je inspanningen en laat elke minuut van elke trainingssessie tellen.

Lees meer »
Behoud je motivatie met sporten.
Upvit

Behoud je motivatie: bereik je doel

Sporten geeft energie en plezier. Bovendien heeft voldoende lichaamsbeweging een positief effect op je gezondheid. Om actief te blijven is alleen motivatie niet voldoende, omdat het afhankelijk is van onze gevoelens.

Lees meer »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “MTB in Friesland: let’s go” te beoordelen
 
Laad meer producten