Link aanmelden

Links aanmelden en plaatsen op andere websites is positief voor je vindbaarheid van jouw website. 3 links aanmelden per website is gratis, op deze manier proberen we alle relevante websites/pagina’s in de juiste rubrieken te plaatsen. Vul onderstaand formulier in en je linkaanvraag wordt in behandeling genomen.

Waarom linkbuilding

Het verkrijgen van backlinks (links vanaf andere websites) zorgt ervoor dat de populariteit van een website toeneemt. Dit versterkt het linkprofiel. En een sterk linkprofiel is nog steeds een van de meest belangrijke criteria voor een goede vindbaarheid in zoekmachines.

Een backlink is niets meer of minder dan een (klikbare) link van een pagina op de ene website naar een pagina op een andere website. Een backlink legt dus een koppeling tussen twee verschillende websites. Links worden gebruikt om gerelateerde onderwerpen op het internet met elkaar te verbinden en bezoeker door te sturen naar andere relevante en interessante pagina’s of websites. Links zijn het bindmiddel wat alles bij elkaar houdt.

Relevante links

Zorg ervoor dat je website wordt vermeld op webpagina’s die verwant zijn aan de eigen activiteiten. Hierdoor wordt de eigen site in relatie gebracht met zoekwoorden waarop je gevonden wilt worden. Voor een onderneming van bijvoorbeeld elektronica is het weinig zinvol om in verband te worden gebracht met websites voor bijvoorbeeld poezenliefhebbers. Wees dus selectief en plaats liever links op relevante webpagina’s.

GRATIS LINK TOEVOEGEN