MTB Sallandse Heuvelrug: berg op – berg af

MTB Sallandse Heuvelrug heeft uitdagende mountainbikeroutes over onverharde paden met flinke hoogteverschillen en een gevarieerd landschap met bossen, over heidevelden. Je gaat berg op - berg af.
Lees verder.

Afvallen met sporten: calorieën verbranden

Sporten zorgt dat je meer energie verbruikt. Ga je ook nog anders eten, dan zal de combinatie zorgen dat je sneller gewicht verliest. En het is belangrijk om fit en gezond te blijven.
Lees verder.

MTB Noordwest Veluwe: routes vol uitdaging

Ga op pad met de mountainbike en geniet van de prachtige omgeving van Harderwijk in Gelderland. De route wordt gekenmerkt door de typische Veluwse natuur.
Lees verder.

MTB Havelterberg: parel van Drenthe

Let’s go! De mountainbikeroutes in Havelte liggen klaar voor actie. Voor ieder wat wils. Soms technisch, een uitdagend parcours door bossen en over zandheuvels.
Lees verder.

MTB Hondsrug Drenthe: ongerepte natuur

MTB Hondsrug Drenthe, routes die je niet mag missen. Pak je mountainbike en fiets door de ongerepte natuur van de Hondsrug! Slinger over uitdagende singletrails en trotseer menig heideheuvel.
Lees verder.

VAM-Berg: Col du Vam

Klimwalhalla voor elke sportieve fietser. De Col du VAM is zo’n 48 meter hoog. Wil jij je klimcapaciteiten ook wel eens testen? Dan kun je tegenwoordig ook heel goed in Drenthe terecht.
Lees verder.

Start2bike

Pas begonnen met mountainbiken of wielrennen? Leer met Start2Bike in 4 weken basisvaardigheden zoals remmen, schakelen, klimmen, dalen en bochtentechniek. Les van deskundige en ervaren trainers
Lees verder.

Bikeshoe4u bikefitting: ideale fietspositie

Bikefitting van Bikeshoe4u heeft als doel om de fiets optimaal af te stemmen op de fietser. Een goede positie voorkomt blessures maar verhoogt tevens het rijcomfort en dus het plezier in het fietsen.
Lees verder.

Conditie opbouwen: voel je fit

Het hebben van een goede conditie en het optimaliseren van jouw prestaties heeft te maken met je lichamelijke basiseigenschappen. Voor de beste prestatie is het belangrijk om een combinatie te vinden tussen deze basisprincipes van sporten.
Lees verder.

Sportdrank kopen: wat is het voordeel?

Voor het aanvullen van vocht, koolhydraten en mineralen kan de juiste sportdrank helpen. Je kan hierbij kiezen voor bruistabletten of poeder om in samenwerking met water de sportdrank aan te maken.
Lees verder.