Beginnen met trailrunning: avontuur opzoeken

Trailrunning is hardlopen in de natuur op onverharde paden. Kies een mooie wandelroute, trek je trailrunning schoenen aan en off you go! Beginnen met trailrunning helpt Upvit helpt je graag stap voor stap op weg.
Lees verder.

Hardloopblessures voorkomen: volg een schema

Hardlopen kun je bijna overal doen en hebt er op een goed paar hardloopschoenen relatief weinig voor nodig. Vanwege dit toegankelijke karakter van de sport bestaan er ook veel valkuilen voor hardloopblessures.
Lees verder.

MTB Sallandse Heuvelrug: berg op – berg af

MTB Sallandse Heuvelrug heeft uitdagende mountainbikeroutes over onverharde paden met flinke hoogteverschillen en een gevarieerd landschap met bossen, over heidevelden. Je gaat berg op - berg af.
Lees verder.

Hardlopen in het donker: veilig en zichtbaar

Reflecterende strepen op kleding of schoenen, zorgen er voor dat je beter te zien bent met hardlopen in het donker. Voor hardlopers die voor hun werk of school, of erna het liefst hardlopen is het veiliger om hierop voor te bereiden.
Lees verder.

Afvallen met sporten: calorieën verbranden

Sporten zorgt dat je meer energie verbruikt. Ga je ook nog anders eten, dan zal de combinatie zorgen dat je sneller gewicht verliest. En het is belangrijk om fit en gezond te blijven.
Lees verder.

MTB Noordwest Veluwe: routes vol uitdaging

Ga op pad met de mountainbike en geniet van de prachtige omgeving van Harderwijk in Gelderland. De route wordt gekenmerkt door de typische Veluwse natuur.
Lees verder.

HIIT training: sport effectiever

Wil je je conditie opbouwen en het beste uit je workouts halen? Zorg er dan voor dat je HIIT training meeneemt in jouw trainingsroutine. Haal nu het maximale uit je training met HIIT.
Lees verder.

Afvallen met hardlopen: optimale verbranding

Hardlopen kan een goede manier zijn om overtollige kilo’s kwijt te raken. Als je echt resultaat wil zien, moet je afvallen met hardlopen wel goed aanpakken. Of je nu liever lang en rustig loopt of kort en snel.
Lees verder.

MTB Havelterberg: parel van Drenthe

Let’s go! De mountainbikeroutes in Havelte liggen klaar voor actie. Voor ieder wat wils. Soms technisch, een uitdagend parcours door bossen en over zandheuvels.
Lees verder.

Halve marathon: ultieme uitdaging

Is de halve marathon jouw volgende doel? Vind hier tips en adviezen die je helpen om je goed voor te bereiden op de 21 kilometer. Hoe blijven de lange duurlopen leuk en hoe zorg je ervoor dat je geen blessure oploopt.
Lees verder.