Bikegalaxy

MTB-gids voor Slovenië!

Laat horen wat je in gedachten hebt en Bikegalaxy maakt voor groepen MTB-tochten op maat. Bikegalaxy heeft lokale kennis en jarenlange ervaring en zijn gepassioneerde mountainbikers. Er zijn zoveel verborgen paden en plekken in Slovenië die je niet wilt missen.

"De vele beklimmingen die je bij Bikegalaxy tegenkomt zijn voor de meeste mountainbikers onbekende namen, maar dit maakt ze niet minder steil of uitdagend".

Waar staat Bikegalaxy voor

Natuur

Slovenië is een heel uniek land. De prachtige natuur is verbluffend: de Alpen, eindeloze groene heuvels, Adriatische kust, meren, bossen, watervallen, rivieren, weilanden en velden.

Avontuur

We kunnen je niet altijd mooi zonnig weer beloven, maar wat we kunnen beloven is goed gezelschap en onvergetelijke fietsavonturen. Ons doel is om je de geheime bikespots te laten zien en beleven.

Passie

Passie is onze tweede naam. We bieden veel vooraf ingestelde MTB-pakketten, maar we kunnen ook een compleet nieuwe fietstocht speciaal voor jou samenstellen - met talloze opties om te rijden.

MTB-tochten

Bikegalaxy heeft Slovenië vaak doorkruist en heeft veel ervaring met MTB in Slovenië. Van hoge bergen, ongerepte bossen tot groene weilanden en verder naar beneden naar Karst en kust.

Meer informatie

Bikegalaxy delen:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Ontdek MTB-routes

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bikegalaxy: mtb-gids voor Slovenië” te beoordelen
 
Laad meer producten