De coach op afstand

Wil je trainen onder begeleiding, met de juiste trainingszones, en zelf bepalen wanneer je sport? Train met de BioCheck-app en je hebt altijd je coach bij de hand!

"Door de inspanningstest kreeg ik inzicht dat ik niet goed herstel van de training, omdat mijn lichaam in rust ook aan het werk is."
JL profielfoto Mountainbike
Jan-lammert
Sportcoach

Wat is 2.0 Vitaal

Een uitgebreide (fiets)test om inzichtelijk te krijgen wat jouw VO2max (maximale zuurstofopname), hartslagzones en omslagpunt (anaerobe drempel) zijn.

2.0 Vitaal doet meer dan alleen de inspanning gegevens meten. Zij bekijken ook: of jouw lichaam wel zuinig om gaat met zijn energie, of jouw lichaam wel herstelt van de training, hoe jij je herstel kan verbeteren en hoe je meer energie krijgt in het dagelijks leven.

Sport in de juiste hartslagzones door een inspanningstest.
Sportschoenen vector

Voor wie

De app heeft meerdere doelgroepen. Zo kun je als hardloper en/of wielrenner het beste uit jezelf halen en trainen naar een evenement zoals; een halve- of hele marathon.

Naast de trainingen en rustmetingen geeft de app aandacht aan voeding en mindset. Dit doen we door een cursus aan te bieden, gericht op jouw doelen. Je leert eenvoudig waarom sport, voeding, ademhaling en mindset zo belangrijk zijn. Wij geven je de kennis, jij bepaald zelf hoe je dat toepast op jezelf.

Werkwijze

De BioCheck-app is een vervolg op de inspanningstest. Waar de inspanningstest bepaalt hoe jouw lichaam functioneert in rust, tijdens sport en bij herstel na inspanning, begeleidt de BioCheck-app je tijdens de training en ademtherapie.

BioCheck-app begeleidt je tijdens de training en ademtherapie.

Word verliefd op deze functies

Sportelektronica vector

Sport in de juiste hartslagen

Met hartslagtraining weet je precies wat je moet weten. Je optimaliseert je inspanningen en laat elke minuut van elke trainingssessie tellen.

Beginnen met hardlopen is een schema essentieel.

Altijd een coach bij de hand

Wil je trainen onder begeleiding en zelf bepalen wanneer je sport? Train met de BioCheck-app en je hebt altijd je coach bij de hand!

BioCheck-app begeleidt je tijdens de training en ademtherapie.

Je voortgang bijhouden

De inspanningstest werkt samen met de BioCheck-app en helpt je je training te volgen, je voortgang te analyseren en beter te presteren.

Voor beginnen met hardlopen is het belangrijk om je doel te bepalen.

Werk samen naar een doel

Alle gegevens worden besproken en opgesteld in een rapport, dat je digitaal toegestuurd krijgt. Daarbij zit een advies en basis schema.

Verantwoord sporten

Doe een inspannings-test

VO2max

VO2max is een goede indicator van aerobe conditie en een goede voorspeller van prestatievermogen bij duursporten.

Hartslagzones

Omdat wanneer je je hartslag meet, je exact weet hoe hard je lichaam aan het werken is.

HRV

Door intense fysieke training en bijvoorbeeld veel mentale stress kan je hartslagvariabiliteit lager worden ten opzichte van je normale niveau in rust. Dit is een teken van het lichaam dat het overbelast is en behoefte heeft aan herstel.

Afspraak maken

Meld je aan en kom langs. Dan gaan we samen kijken hoe we jou doel of doelen kunnen verwezenlijken. Veilig en verantwoord sporten met meer energie door het leven gaan. Wil je nog meer weten over 2.0 Vitaal dan kan je altijd vrijblijvend contact met mij opnemen.

Sportcoach JL

Sportcoach JL

Meld je nu aan en kom langs. Dan gaan we samen kijken hoe we jou doel of doelen kunnen verwezenlijken. Veilig en verantwoord sporten met meer energie door het leven gaan.

Geef een reactie